Idag

Idag ska det städas för fullt efter all julstök.. Tänker inte skriva varenda sak som ska göras. För städar man så städar man väl ordentligt.  Sen blir det en liten promenad med emmi. Har inte bestämt om jag ska städa innan eller efter. Tror jag tar promenaden först. Det är ju iallafall lite snö/frost ute så kan ju gå runt med pulkan här i valhalla iallafall hehe...
lill emmi sitter och leker med sina leksaker nu. Det är så kul att se att hon blev så glad för alla julklappar hon fick=)
trodde nån enstaka leksak skulle bli en favorit men icke sa nicke. Hon gillar allt! ;) 
Imorn kommer nico hjärtat hem, har saknat han så otroligt mycket. Blir så tyst här utan han. Han ska få öppna resten av sina klappar. + sen ska vi till min far nån dag här och öppna hos dom=)  Tror nico kommer vara super glad för vissa av sina klappar som han får imorn. =) Han ska få öppna dom direkt när han kommer så vi sen kan sitta och leka hela dan.

Snart är det nyår!!!! vad kul det ska bli=)   Ska ringa några vänner från s-tälje och kolla om nån har lust att komma hit då, skulle vara nice!   Härifrån lär det inte vara många som vill eller inte kan komma. så känns onödigt att ringa runt.. Men kommer iallafall några stycken så det är kul=) Sen ska vi väl inte ha nåt stort dunder party. Utan lite mindre där man har tid att sitta och snacka och så..

Man kanske ska börja göra sig klar nu så man kommer ut en sväng. Tråkigt att bara sitta hemma hela dagarna. Och emmi älskar att sitta i sin pulka=) Sen så är det bara att börja städa för fullt=)

28 december

Igår åkte jag till södertälje lite impulsivt. Träffade många vänner så det var riktigt kul måste jag säga. Hade sååå trevligt med alla. Kul att man träffade många fler än man förväntat sig. Skulle vara kul att ses snart igen allihopa!
Mika kom och hämtade mig efter krogen. eftersom han tidigare sa att han skulle göra det. Så det var snällt. Alltid skönast att vakna hemma=) Och nico är ju hos sin far och emmi sov hos sin farmor så det var inga problem att han hämtade mig. annars hade jag blivit tvungen att vara kvar. Men fan vad man saknar alla goda tider nu med vännerna. Men det blir extra kul när man ses=) 
idag var min kusin och hennes familj på besök. Kul att få se barnen. Då man inte ses så ofta som man skulle vela. Emmi och lille oscar satt och lekte så snällt så=)  Emmi verkar tycka om alla sina julklappar hon fick. Leker och röjer som barn brukar göra=) Men barnen fick väl ca 40 klappar  var så nu måste vi få hyllor till dom!
nu ska jag gå ner och basta och skälja av hår färgen.. sen ska det scrubbas för fullt med alla nya krämer vi fick i julklapp=)

27 december

Har inte hänt så mycket på sistone.. Var sugen på gå ut på juldan men ingen som ville eller kunde.  Men nyår då blir det party!! Ska bli jätte kul.  Blir väl mest mikas jobbar polare som kommer. och e+f eventuellt..  Hoppas dom kan iallafall för jag och e har alltid kul!!!  ska lägga in några bilder tänkte jag... här var några bilder på vår fina kungsgran.. silver/blå tema.. tycker inte det är snyggt med för mycket saker på granen eller för många färger.++ att det MÅSTE vara en riktig gran. tycker det blir mest jul känsla då med doften och allt..
 Här på vår nya ur snygga kaffe maskin! den är helt super. Nybryggt kaffe på riktiga kaffe bönor varje kopp=)



vet inte varför bilderna på vagnen hamna här o där men här är den nya vagnen... Sååå mycket snyggare i verkligheten.. Går inte att få en rättvis bild riktigt.

idag ska vi nog ut och shoppa lite till. måste ha lite nya kläder. Och barnen skulle behöva nya hyllor för dom fick så mycket leksaker att det inte får plats nånstans.. 

lallaa

Det var en fin jul med mycket mycket julklappar! Kidsen har fått sjukt mycket saker,. Vilket är kul hehe..
Idag var vi och hadnla en ny kaffe maskin. Den är såååå snygg!! Och såååå gott kaffe hehe...
orkjar inte skriva mera nu..


hmmmmmmmmmm

Vad ska jag säga? mycket i huvudet just nu..  ibland vill jag bara fly från allt för nån dag... för att sen komma tillbaka starkare än nånsin..  Blääks blir så deppig ibland när man tänker på vissa saker...
Och saknaden av min älskade kusin verkar aldrig försvinna. I perioder strömmar  allt över mig, alla minnen mm.. Då mår jag dåligt. Men måste hålla skenet uppe speciellt för barnens skull..
ska väl fortsätta städningen nu.. =/  nu är iallafall 2 våningar helt helt klara! bara övervåningen nu.. eller jag har ju dammat allt och tvätatt listor här uppe. så ska städa golv och tvätta alla sängkläder..
bye

.........................

So let me go, just let me fly away
Let me feel the space between us growing deeper
And much darker every day
watch me now and lll be someone new
my heart will be unbroken
It will open up for everyone but you
Even when i cross the line
its like a lie ive told a thousand times
I dont wanna dream about
all the things that never were
maybe i can live without
when im out from under
i dont wanna feel the pain
what good would it do me now
lll get it all figured out
when im out from under...............

18 december

Denna månad har gått sjukt fort! är inte ens klar med alla julklappar=/  Men ska hämta lite som jag beställt då blir nästan alla klappar klara.
På måndag  åker vi på kryssning sen så är vi hemma onsdag morgon. Ska bli kul. En hel dag i helsingfors, kanske hittar nåt kul att köpa där=)  Sen är det bara fort hem och börja med maten!
Kommer inte på nåt vettigt att skriva nu så skriver inget.. Har en massa annat att göra nu under tiden nico är på dagis...

17 december

Snart är det jul snart är det jul jippiii=) hehe...
igår fick vi ett nytt tillskott i familjen. En emmaljunga scooter 09 i check pink eller hur det stavas.. Sååååååååååååååå snygg.. Nu är jag så kär i den vagnen så tror jag ska ha den väääldigt länge.. sen såå har vi ju såklart vår phil&teds kvar oxo. Ska sälja den gröna som vi har. behöver inte 3 vagnar haha.. lägger upp bild om jag får nån bra. för fick inga bra med min tele=/

16 december

Grattis älskling på din födelsedag=)
Har väl inte hänt så mycket utöver det vanliga under dom sista dagarna.  Nico kom hem i söndags efter att ha varit hos sin pappa under helgen. Och emmi har vart sjuk i feber. Igår var jag ute med dom ett tag och barnen fick åka pulka. det var uppskattat hehe.. Vi gick en liten runda med pulkan och gick sen till lek parken vid oss. Emmi var helt galen i i snön´, hon älskade att krypa runt i snön. Gjorde nog henne gott att få lite frisk luft efter att ha vart hemma i några dagar.

                                                                        

nu är nico på dagis. ska gå hämta han om ett par timmar. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom vanliga hushålls sysslor som man gör varje dag. Och nån god mat till mika eftersom han fyller hehe=) 

Har inte

Har inte orkat skriva nu.. Men Emmi fick fina presenter i onsdags! Mest gillade hon nog sin gå bil=) Hon går med den hela tiden. Igår gick vi upp vid halv 6 då nico hade lucia/jul fest på dagis=)  Min mamma och nicos pappa + emmi var med oxo.  Nico var inte med  så länge utan han ville stå med sin pappa istället hehe=)  Jag är dunder förkyld nu vilket är jätte jobbigt, eftersom det måste bakas och handlas mm idag inför kalaset imorn. Ska köpa en tårta och göra en egen tårta. Min 88 an tårta var visst poppis sist hehe.. Sen ska vi bjuda på litet jul bord till alla som vill. Vi tänkte att det kan vara lite roligare än smörgås tårta som man alltid bjuder på annars. Ska göra jul skinkan klar idag. Sen blir det att vakna tidigt imorn och börja med all annan mat. Känns konstigt att lilla sessan redan är 1 år.. Tiden har gått fööör fort. Och nico fyller 4 år nästa år.. Det känns verkligen konstigt hehe..
Nehepps ska fortsätta med bakning nu. Sen kommer mika snarrt hem så då åker vi och handlar. Sen när vi kommer hem ska jag göra klart tårt botten.
heipps

10 December

Idag är det 10 december vilket betyder att våran lilla sessa fyller 1 år idag! Grattis på dig våran älskade lilla sessa!!
Blir en liten fika idag, min mamma kommer bland annat! Ska bli kul. ska försöka hinna rulla ihop några bullar idag! Men blir nog efter att jag hämtat nico från dagis. För måste städa lite till idag innan jag hämtar han. 

pepparkakshuset

Jahapp ska inte lägga in en bild på pepparkakshuset än iallafall för den ser ut som en katastrof!!  Den färdiga glasyren tog slut och sen gjorde jag egen glasyr men då tog florsockret slut (suck)!! så får antagligen gå handla glasyr idag eller imorn. Var lättast med färdig glasyr! måste iallfall handla ett och annat för måste ju bakas inför onsdag och lördag!



Jag fattar mig inte på vissa saker, hur orkar folk hålla på "kriga" dag in dag ut?!   Är skit snack så roligt att man ska sitta och hitta på eller lyssna på sånt hela tiden? Då menar jag alltså skit snack bokstavligt!  själv orkar jag inte lägga ner så mycket energi åt sånt. och hör jag något så brukar jag kolla upp sånt innan jag dömer. För som sagt vissa hittar på en hel del som inte stämmer. Av en eller annan anledning. Äh men nog om sånt, blir bara irriterad av tanken. orkiar inte ens gå runt och tänka på sånt för då mår man bara själv dåligt. vilket är ganska onödigt. Man gör sitt liv till vad det blir!



snart dax för matlagning, blir potatis med fisk och egen gjord fisk sås mums!   sen ska vi sova i tid för imorn börjar dagis igen. på torsdag blir det lucia firande på dagis. hittade ingen fin pepparkas dräkt så nico får vara tomte i år iallafall. och emmi ska vara pepparkaks gumma.! min mamma kommer  väl på onsdag oxo så hon följer med på torsdag. det ska bli nice ellehur morsan?? haha...sen blir det att fira emmi lite på onsdan såklart eftersom hon fyller då. liten fika bara och så får hon vår present då. sen kalas på lördan.. Hmm kom ju på att jag inte hört av  mig till alla ooops! men ska försöka under veckan, men kalaset blir inte så himla stort iallafall så jni vet!  ne nu ska jag ta mig ner och börja skala potatis.. svårt  att skriva för emmi vakna för ett tag sen och hoppar i famnen nu..


8 december

Redan 8 december.. 2 dagar tills sessan är 1 år!  och 8 dagar tills mika fyller=)
I helgen har jag inte gjort så mycket speciellt. var ute i fredags på harrys Det var helt ok!  På lördan var jag inte bakis alls men ganska trött, sov mest hela dan. Sen åkte vi och handla lite på ica maxi. Sen hämta vi upp syrran för hon skulle komma spela buzz med mig hehe! Men orkade inte spela så mycket utan somnade efter ett tag=/ Sen åkte mika och lämna hem henne och jag sov vidare.  Igår var det ganska lugn oxo, vi gjorde oss iordning och åkte till min far och hälsa på. Käkade mat allesammans oc umgicks bara, det var trevligt! planerade oxo att vio kanske åker på¨kryssning samma dag dom åker till finland så tar vi samma båt=) Med silja blir det då..  jaja sen åkte vi mot stan och plocka upp kussen+flickvän. åkte hem efter ett tag och duschade och tog fram lite gott att äta mögel ost med kex chips och dricka.  Och sen börkade vi kolla på sex in the city filmen! Fy faaan vad bra den var! Skulle kunna kolla om den igen redan idag!  Efter den kolla vi på barnhemmet, den var inte så läskig men obehaglig när man fatta grejen med filmen. Man får alltid nån tanke ställare när man ser på såna filmer.. Kramade nico hårt när jag hoppa in i sängen! 
snart ska vi börja med pepparkashuset så blir den gjord. nico kommer nog tycka det är jätte kul!  sen skulle jag behöva baka lite om inte pepparkaks huset tar allt för lång tid. Ska ta bilder sen på den förhoppningsvis fina pepparkakshuset! hehe


mhmhmm

Idag vakna jag,vilket var synd för jag försökte göra självmord men galgen gick av.... faan jag är sååå patetisk..









Hehe nerå men det gjorde jag inte faktiskt.
Men jag vakna och började tvätta och hänga tvätt och vika tvätt.. Bläääks vad tråkigt!   sen dammsög jag vilket inte heller var kul för dte ser likadant ut nu som innan jag dammsög. Så nu får det vara smulor på mattan tills ikväll!! orkar fan inte städa hela tiden, det är ganska lönlöst tycker jag. Räcker med att man stä'dar 1-2 gånger per dag.
Men nu till nåt annat intresant!! haha.. nerå men vad fan ska man hitta på idag?? hämtar inte mika playstationet så vet jag inte alls vad jag ska hitta på=/  Men hämtar han den så vet jag vad jag ska göra! då ska jag sitta och spela heeela helgen  muahahahaha... nerå inte riktigt men iallafall ikväll..!!
skulle sitta gott med ett par öl framför buzz ikväll om det som sagt blir nåt playstation.. annars kanske det skule sitta gott med några öl nån annanstans.. hakar nån på?? hehe.. Är säkert ingen som hakar på, för  det är fan ingen som hör av sig när dom ska ut så antar att dom inte vill ha med mig då=/    förutom några kompisar som faktiskt hör av sig när dom ska nånstans..  Synd att mina fest prinsessor inte bor här!! Då skulle mitt liv bli komplett för idag iallafall....

5 December

Hmm, några tankar i huvudet nu.. Så blir inte mycket skrivande idag inte!   Hoppas man snart vet hur det ligger till..
Hoppas vi köper playstation idag så vi kan spela buzz ikväll hehe.. ´Det spelet är ju så sjukt roligt!  Annars vet jag inte riktigt vad man ska hitta på i helgen. Min kusins tvilling flickor fyller 2år på söndag så bli eventuellt en sväng där på söndagen. Annars har vi inga planer riktigt.

4 December

Tack alla för alla gratulationer!!   Nu är man 1 år närmare 30 hehe...
Har fått några fina presenter oxo som jag tackar för!  Min lilla syster är så söt hon handlar alltid något fint till mig när jag fyller=)   Av älsklingen fick jag fina ............ från victorias secret Igen=)  Gissar på att han köpte dom för att se mig i dom sen? Har jag rätt? hehe....
Funderar på att ta lite kort här hemma och lägga upp hör men min kamera på min tele är inte världens bästa vill jag lova! Men ska försöka sen iallafall.. Funderar på vad man ska hitta på idag?! några förslag? hehe.. 
ikväll ska jag kolla med mika om han har lust att åka och sola sen basta lite och så när vi kommer hem.. Jag känner mig såå mycket fräschare när jag solat eller inte fräschare men snyggare haha.. Känner mig ganska blek just nu. vet inte vilket århundrade jag solade sist.
6 dagar kvar tills emmi är 1 helt år!  Gissar på att damen kommer vara jätte glad över sin present=)
Uppdaterar kanske senare ska kolla om emmi vill ha nåt att äta.. Bye

3 december

Redan 3 december... Shit vad dagarna går!   Börjar väl att säga grattis till mig själv haha!  Idag ska jag unna mig själv att inte städa ett skit! Städade ut och in igår så nu behövs det inte idag ,det ska bli skönt!  Eller ja jag ska tvätta typ 2-3 maskiner men inte mer än så..  Ska ha en riktig mys dag bara hade jag tänkt.. Tända ljus lite senare över allt och äta gott.. mmmm..  Exakt en vecka kvar tills emmi fyller 1 år! Jisses! ska bli9 kul att se henne öppna presenter. Nehepps kommer inte på nåt att skriva så skriver senare om jag hinner..

2 December

Idag ska jag försöka stor städa.. Rensa ut och in, hoppas jag inte behöver gå nånstans under dan bara. Skulle vela bara vara hemma och städa så man får allt gjort! 
Köpte ett par skor igår så skulle nog behöva lämna tillbaka dom iallafall. Dom satt lite konstigt.
Linda jag vet inte om jag har lust att ens skriva om resan till toys haha... Blir bara irriterad av tanken.. haha.


Jihoo

Min snälla far kom ju över snabbt tidigare! Med sig hade han en julkalender till MIG! =) hehe.. det var en julkalender med 24 triss lotter.. Hihih hoppas man vinner något! Sen vet jag inte om jag kan hålla mig till att skrapa en om dan. Eller om jag redan idag ber älskling hjälpa mig att skrapa dom hehe.. Nu har jag nåt att tänka på haha! nehepp nu ska jag gå fortsätta med matlagningen. Blir hemma gjorda köttbullar på mitt eget recept mums!  till kvällen kanske lite knäcke macka med julskinka som vi gjorde i lördags kväll.. Mmm mums!

1 december

Ja då var det redan 1 december, hänger knappt med tiden för det år för fort! om 24 dagar är det julafton, vi har inte julklapparna klara än, paniiiiiiiik!!  Vi var på toys rus igår och handlade iallfall några klappar så nu har dom 7 klappar per unge=)  Men tänkter åka till barnens hus och kolla där lite oxo. Men kan lova att det är svårt att köpa detta år. För våra barn har typ allt dom behöver. Men men nåt hittar man väl. Min ena kusins barn har jag köpt till så är ju inte såå många kvar iallafall!  Köpte en present till älskling idag som han ska få i födelsedags present. Hoppas han blir glad över den sen. Tyckte själv att det var nåt han behöver iallafall. Om 2 dagar fyller jag år=)  Men det kommer vi inte att fira, blir väl lite fika iallafall men inget mera än så. Har ju inte bjudit eller sagt till nästan nån att jag ens fyller. Sen är det emmis tur om 10 dagar=) det ska firas på onsdan då hon fyller och kalas sen den 13!. Sen veckan efter det är det mikas tur att fylla!  ne nu ringde min far att dom kommer hit snabbt så dags att avrunda.. bye bye

RSS 2.0