Ons...

Redan onsdag!! NICE...
Barnen är på dagis och jag har vart hemma och städat en hel del. Skönt att städa och greja i lugn och ro.

Igår var jag på stan med en kompis och måste berätta att jag hitta en sååååå snygg klänning som jag köpte! Jag är helt helt förälskad i den. Hittade ett par jeans oxo=) det var kul för nu har jag bara ett par andra jeans som sitter bra. Dom andra är förstora. Nu kom jag i storlek 27 jihooo! Heheh trodde aldrig det skulle hända igen!   sen köpte jag strumpbyxor till klänningen som jag tänkte ha i helgen=)
Såg en annan Klänning/topp som jag ska köpa med.. Kanske hinner springa förbi stan när barnen är på dagis.
Snart ä'r det helg ,,skönt!  Blir ju kalas hela lördan typ.. min kompis barn fyller 1 år så ska iallafall lämna present till han men tror inte jag hinner stanna kvar mer än så.. Sen ska vi på kalas till min kusin, hennes son fyller 5 år. Sen är jag som sagt juden på party på kvällen det ska bli riktigt kul!  Älskar att fixa iordning mig och så på helgerna när man ska ut..

ne nu ska jag ta göra nåt annat.. Typ ta på mig rena strumpor för 3 gången idag!!  Har råkat blöta ner dom sist och imorse hade jag tagit på mig ett par strumpor som hade ett hål haha.. Jag var väl så trött så jag inte ens märkte nåt, det var nico som påpeka det! Han sa: mamma jag måste fråga dig en sak! Har du inte märkt att du har ett hål i strumpan?  haha vad jag garva han har såå sköna kommentarer!  men vi skulle iväg till dagis då så jag hann inte byta alltså så fick jag göra det när jag kom hem..

dagis

Så var det tisdag. Och barnen är lämnade på dagis! Jag går alltid hem när jag lämnat dom på dagis och det är ganska så tråkigt vill jag lova när det är en massa snö!! Usch... Längtar till våren och värmen, kommer bli så skönt att promenera då.
Nu ska jag sitta och dricka lite kaffe och sen börja städa lite med musiken i högsta volym=D    Bäst att passa på när barnen är på dagis!
Efter det ska jag träffa en kompis så ska vi till hm och kika lite.. Fick ju en bonus därifrån på 1000 kr=D    Men då hade jag handlat för närmare 18000 kr under mitt förra medlems år!   Så den bonusen var jag värd tycker jag=D  Har redan handlat för några hundra med bonusen men det var till barnen, jag som hade tänkt att lägga hela tusen lappen på mig själv för en gångs skull... Men barn kläder är för frestande.. Men nu ska jag försöka stå emot och prova nåt par byxor tror jag..

Snart åker mika iväg igen.... I 10 DAGAR=(     Han ska till frankrike på jobb med racing teamet.  kanske betyder shopping pengar för mig??? Funderar på om man ska ta lära sig hur larmet funkar tills dess.. vi har ju hela huset +garaget larmat men jag fattar inte riktig hur det funkar så nu är det dags.. finns så mycket skummon.  Sen funderar jag på om jag ska låna mammas ena hund oxo.. Då känns det lite säkrare och den hunden är så snäll och lyder.++ att den skyddar oss om det kommer skummon till gården=D
Så larm+hund får det bli under dom dagarna..

skulle behöva ringa om några jobb idag oxo.. Men funderar oxo på hur jag ska få ihop det med jobb och barn +hus när mika ändå reser en del?   Då det ibland gäller några veckor han kan vara borta.. Om tex dagis har stängt eller dylikt hur ska jag då kunna jobba? kan ju inte ha barnen med mig till jobbet direkt. Mikas mamma ställer visserligen upp då när hon kan(hon jobbar heltid)  men hon är den enda barn vakten. Och jag vill inte ringa henne jämt. Känns taskigt på nåt sätt.

ne nu ska jag ta och avrunda så jag kan börja med städningen strax!! Bye bye

Hmmmmmm

Ja har inte blivit nån lek park än.. är såååå fruktansvärt kallt ute brrrr.. Funderar på ta en sväng till lek parken här i valhalla istället. Då är det inte långt att gå om barnen skulle frysa.

Länge sen..

Ja det var väldigt länge sen man skrev här, har faktiskt inte orkat eller haft tid att sitta och skriva ordentligt. Vi har haft full rulle med renovering och det börjar se bra ut i huset nu faktiskt=)  Nu är jag sugen på nya möbler till köket oxo=)

Helgen var faktiskt trevlig, i fredags satt vi hos min bror och drack lite sen så drog vi till stan  Nybron vilket var helt ruttet men det är ju tervligt att umgås=) Sen på lördann var det barn kalas i nykvarn. Så härligt att se alla kusiner och kusin barn=)  Önskar man kunde se dom oftare.. igår gick vi på stan lite och emmi fick örhängen!  Hon är sååå fin i dom=)   sen var det bio på kvällen! vi såg bröllops duellen den var riktigt bra! om man gillar tjej filmer=)

Nästa helg är det barn kalas igen hos min andra kusin. sen är jag bjuden på fest där i södertälje på kvällen.. ska bli kul!!

Ska väl ta och börja städa här lite och kanske dra till lek parken sen.. Nån som vill haka på? =)

RSS 2.0