Trötter och butter

Är så sjukt trött känns som jag inte sovit på 5 år eller nåt.. Men igår var det tvs fel att jag var uppe sent för dom börja visa desperate housewives på tv.. Dom 2 sista avsnitten och dom var jag tvungen att se igen! Nästa vecka börjar den nya säsongen! Jag är avis på mika för han var på området där dom spelar in det sist när han var i usa.. men han hade tagit bilder till mig iallafall hahah=)

Nu är teori och uppkörning bokat... Jag hoppas och hoppas och hoppas att jag klarar det på en gång!! Gud vad lycklig jag skulle bli!  Tänker dock inte berätta exakta datum...

ne matlagning nu och städande tills mika kommer sen ska han få lägga barnen så jag får ta en avslappnande dusch själv och sätta mig och läsa teori innan läggdags!

Då var det gjort=)

Skönt nu så är halkbanan klar. Trodde även jag skulle få mina tider för teori och körprov men icke sa nicke. Dom kommer med posten under veckan=)  Spännande!
Halkbanan var inte så läskig alls som jag först trott, det var riktigt kul faktiskt och samtidigt en bra erfarenhet. Kör lärararen sa till och med att han skulle våga åka med mig under vintern=) ;)

Klo ringde 05,45 idag och jag var riktigt riktigt trött kan jag lova!! Och är det fortfarande. Vi kolla på en film snutt vid banan och jag var sååå nära på att somna vill jag lova!
Nu är vi hemma iallafall och jag har lagt barnen så dom sover middag. Jag funderar på vila i 15min med så jag orkar hålla mig uppe.
Är mina barn dom enda som älskar att sova?? Hör å ofta att många barn vaknar väldigt tidigt på morgonen. Medans jag får väcka mina! Men jag klagar inte, älskar den där morgon stunden jag har för mig själv. På helger  och så däremot brukar jag gå upp när dom vaknar.
Ne nu ska jag gå vila rn stund så man orkar med allt som ska göras idag..  Alltså vardagliga saker som städ matlagning och handla mat...

Förresten herre jessus vad kallt det var imorse, brrrrr! Tänkte ta på mig min vinter jacka men tänkte att det säkert blir varmare under dan! Men är det lika kallt imorn så åker vinter jackan på!

min mobil eller sladden funkar fortfarande inte så blir inga bilder.. ska kolla om mika kan hjälpa mig ikväll...

Oj oj oj

Oj vilken god mat det blev. Gjorde goda köttfärs biffar istället! Jag har ätit så mycket så jag mår illa!! 
Det jag brukar ha i dom är: Köttfärs, lök, persilja, creme fraiche, ägg , lite ströbröd vid behov. kryddor efter smak och tycke jag har i färsk malen peppar salt och grill krydda!

Kan lova att biffarna blir super duper goda!!!+ att dom är mycket enkla att göra.

Fasiken vart ska jag köpa en ny sladd?? Tråkigt nu när man inte kan lägga in bilder nu när jag vill lägga in=/

åhh nej nu har emmi röjt! hon har dragit ut varenda lilla plagg ur garderoben.... Så Heipppa

Men ååååååhhhhhhhhhhh

Vad sur jag blir! Nu när jag har lite tid över så tänkte jag ta och lägga in en massa bilder ´men då funkar det ju inte! Vad TYPISKT!!  Fattar inte vad som är felet=/ Får alltså inte in bilderna från mobilen till datan, det händer inte nånting=/

Hade iallafall trevligt i fredags beställde lite ljus och sen var vi på en fest...På lördagen kom jonna och jonna hit och hälsa på under kvällen! Vi snacka om allt mellan himmel och jord och hade det trevligt.. Dom gick ut på krogen sen och jag gick och la mig typ direkt när dom gick, var ap trött!
Och igår kom min älskling hem från sista carrera cup tävlingen för denna säsong!  Så det blev en massa pussar kramar och mys!
Finns det nåt härligare än att somna i sin käras famn och känna sig trygg i hans armar??!!
Han är så underbar min älskade gubbe! Han är så snäll och underbar på alla sätt (nästan iallafall) heheh.. Och vi kan känna oss trygga och älskade av och med han. Han skulle aldrig göra oss illa.
Jag tycker att trygghet och kärlek är det viktigate i en familj speciellt för barnens skull så dom blir tryggaoch kärleksfulla när dom blir stora!  Man vill ju inte se sina barn växa upp och bli kriminella gangsters heller...

Nog om det...
Imorn har jag halkbanan!  NERVÖÖÖÖS!!!!   Skulle haft den förra veckan men vi sköt fram det så jag skulle hinna testa några övningar innan. Men imorn blir det, och imorn får jag veta vilken dag jag har teori prov och uppkörning! Dom skulle boka in mig idag nämligen.. HUUUUH det närmar sig!! MED STORMSTEG!
Och jag hoppas och ber att jag ska klara både teori och uppkörning på första försöket! För jag vill verkligen ha mitt körkort helst igår redan ;)  Fast jag är beredd på att det kan skita sig oxo såklart, det är trots allt ganska vanligt att man inte klarar på första försöket. Men man kan alltid hoppas=)

Ne man kanske ska ta tag i städning nu och matlagning. Nico önskade köttbullar och pasta till mat så det blir pasta med hemma gjorda köttbullar!  ((Jag vägrar äta färdiga köttbullar))
Så jag gör alltid egna hemma, då dom blir så otroligt goda då=)  lite gräddsås på sen så blir det perfekto!!

Bakade kanelsnurror igår, och um um ummmm vad goda dom blev!! Huh vilken tur att jag baka för en hel arme så slipper jag baka igen på ett tag! 
alltid kul när man har nåt att bjuda på när man får oväntade eller väntade gäster=)

och en sista sak varför måste alla skaffa barn?? Man blir sååå sugen på barn igen.... Fast jag skulle inte gå skaffa nån fler nu såklart bara för det! Man ska ha tid och tålamod för barn oxo.. Och jag känner att jag just nu inte skulle orka med ett till barn. Det är redan ganska så mycket att göra med två barn. Så Jag nöjer mig med dom! Sen så är det en massa spännande saker man ska och vill göra här framöver..

ne nu ska jag röra mig klo är redan 15 51 så nu måste jag börja med maten och börja städa sen! Barnen har verkligen röjt igen i nicos rum... Tur att dom har nåt att göra ;) 
Kan lova att dom fick brottom att städa igår när jag hotade med att jultomten inte kommer hem till oss om det är stökigt!! Hahhah vilken fart dom börja städa i!  Får hota med samma sak igen om dom vägrar hjälpa till ;)  Snällt va??


Paaartyyyyyyy

Idag blir det ljusparty och lite karaoke party efter! Ska bli riktigt kul!!!  

Mika är borta och jobbar och barnen är hos sina mor och far föräldrar!  Så dom har det bra medans jag får lite egen tid.  Det är inte så ofta man får det när man har en man som jobbar tok mycket... Så det är skönt med föräldrar som ställer upp!!

Åhhh har lyssnat på en massa bra låtar nu.. Vi har spotify eller vad det heter nu sååååå smidigt!! Hittar en massa roliga låtar!

Neheps dags att röra sig strax så jag avrundar!!

Have a nice weekend allihop för det ska jag ha ;)


Åhh

Idag fick vi en ordentlig och välbehövlig sov morgon!  Fick sova enda till klo 8!  Mina barn sover bra om nätterna så det är inte det det handlar om utan jag har fått gå upp av andra anledningar som bilskola och så..

Alltså jag minns inte alls hur man gör med bloggen för til ex större text och sånt=/ ska kolla om en vän vill hjälpa mig idag när hon kommer;) 
 
Min brorsa har vart på besök idag alltid kul med morgon besök!
Ska börja göra mig klar nu sen ska vi ta en promenad och kanske ute till nån lek park en stund så emmi får leka lite! Är ju ganska så skönt väder!

Fick min jacka igår och en kofta som jag beställt men jackan var svart=/  Den skulle vara röd!  Men eftersom den var lika snygg så behåller jag den!  Tänkte ta bild och lägga ut sen!  Och lite mera bilder som kommer att tas under dan!

Såååå mysigt med höst!!!!

GRATTIS TILL BRORSAN!

Och grattis till min andra lillebror som klara teorin idag! Jag var nog mer nervös än han!!!

Hemma igen

Nu är vi hemma igen! Gick bra på körskolan är klar med 4 faser nu. Kanske åker och pluggar ikväll när dom har öppet på nästa fas eller repetition är det=)
Har kört lite mix idag det var kul faktsikt! Är nöjd med framstegen så om inte allför lång tid har jag körkort!! LÄNGTAR!!!

Ne nu måste jag faktiskt börja fixa lite saker här och leka lite med emmi!

Körskolan...

Ska alldeles strax börja åka till kör skolan. Känner mig väldigt seg=/ Så jag försöker slänga i mig några koppar kaffe innan iallafall!

Nehepp nu ska jag göra lite frukost till emmi som vakna nyss!

Hörs senare=)


Halåå föresten jag glömde fråga??

Nån som har en aning om hur man fixar bloggen? Nu när jag tänkte börja skriva igen så kan det vara roligt med lite nyare design!


Hallååååå bloggen efter 511 år

Blev tvingad att skriva av Linn!

Har funderat ett tag nu på att börja skriva igen men har inte haft ork eller lust! Men nu så kanske man fick en spark nånstans.. Så man kan börja uppdatera lite!

Tänkte tillomed lägga in ett kvällsfoto på mig nu men bilden blev kass.. Mitt hår står åt alla håll och kanter och jag ser ganska så sliten ut=/  Så vi skippar bilden!
 I övrigt har det hänt mycket och ingenting sen sist jag skrev. Barnen växer ju såklart och jag blir smalare...

Jag håller på med körkoret nu iallafall och har kommit ganska långt!!  Inte så långt att jag ska skriva teori imorn eller så men över halvvägs iallafall! =)

Ja jag skriver nog mera imorn nu måste jag gå ta en dusch och äta ostbågar!  OCH JA jag äter ostbågar även på vardagar om jag har lust! 
sen ska jag kolla på svenska hollywood fruar och försöka somna direkt klo 22,00. Då jag måste upp vid halv 6 tiden så jag hinner fixa mig innan körskolan! Och ja jag fixar mig varenda eviga dag!!!
Jag tillomed dushar varje dag! haha 
hade en disskution men en kompis för nån vecka sen..

Jag: Ne nu måste jag gå ta en dusch så jag kan lägga mig..
Hon: Vah duscha?
Jag: jaaaa
Hon: vadå duscha du inte igår?
Jag: jooo men jag duschar varje dag!
Hon: ja juste det brukar du ju göra!

hahahahah kommer leva länge på det samtalet!
ne nu drar jag innan jag fastnar här!  ska nog återkomma imorn efter min shopping runda efter körskolan om jag orkar shoppa alltså.. Det är lite jobbigt ibland....

Oj bilden blev stor=/ men så kommer det se ut hos mig ikväll!!  ME LIKE!

Vah har emmi vart såååå liten?? Hade jag nästan glömt...

En lite nyare bild på stadiga ben!


RSS 2.0