KÖRKORT!!

Igår var en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv jag fick mitt körkort!!!!  Åhhh vad härligt!  Nu slipper jag gå eller ta bussen !!!!!

orkar inte skriva så mycket mera nu.. Ska gör aoss iordning och röra oss!


så kan det gå

Har inte fått körkortet än. ;en hoppas att jag får den på t......  Åhh vad lycklig jag skulle bli!+ att jag ska börja jobba snart i södertälje. skulle vara skönt att slippa åka tåg mm..

Vet inte vad jag ska skriva här egentligen, tänkte bara uppdatra lite. irriterar mig på några saker men skitsamma. Har man en åsikt så tycker jag man kan våga säga det till personen i fråga innan man talar bakom ryggen. För ja det är att prata bakomm ryggen om man inte vågar prata om det med personen i fråga som sagt!  även om det kanske inte är nån stor grej. Men tyvärr så finns det många bitter fittor som inte kan ta att nån annan har det bra=) typiskt tjejer!    

Funderar på om jag ska röra mig mot stan snart med barnen, skulle behöva köpa kläder till nico och lite pyssel grejer från panduro. skulle vara skönt med lite promenad och eventuellt stanna till vid lek parken o leka lite. bäst att passa på idag när vi är lediga!  Sen kanske j skulle komma?!

ne ska läsa tidningen o så nu och göra oss i ordning...


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jag klarade teorin idag!!!!  Guuuud vad skönt!  Jag var så nervös innan att jag skaka och höll på spy!  Men jag klara det!! Snart är det uppkörning och hoppas det går lika bra!! För isåfall kör jag bil snart=)

Har inte så mycket att skriva nu. Ska gå ner och fixa i ordning lek rummet med barnen, jag hotade att slänga varenda pryl annars. Mika Fixade dit en stor hylla att ha sakerna på så det kommer bli bra=) 

Fredag =)

Idag åker vi på kryssning!! Jihoooo.. Shppade en massa fint igår till mig som jag ska ha med mig på kryssningen.. En massa snygga underkläder och 2 klänningar och en kjol=) strumpbyxor och så=)'

Vad härligt det ska bli att klä upp sig lite=)

Har en hel del att göra innan vi åker!

ska packa nicos saker om han ska ha till sin  pappa och emmis grejer som hon ska ha till sin farmor. Mina alla saker som jag ska ha med mig på kryssning! sen ska jag hinna fixa oss alla oxo till klo 13, tvätta sänglakanen behöver jag oxo göra så vi kqan komma hemma och sova i rena lakan=) ointresant  i know haha...


Tröttis

Är lite seg idag. Somnade nog inte förrän vid halv 12 inatt. Och klockan ringde klo 6. Dock så snoozade jag till nästan klo 7 för jag var så trött.

Men hann iallafall sminka mig fixa håret leta fram kläder till mig. Innan jag gick och väckte barnen gjorde frukost till dom klädde på dom. Sen hann dom kolla på tv en stund innan vi skulle gå. Tog 8 16 bussen härifrån så det går att vara snabb om man måste=)

Nu är vi hemma igen, väntar på attmin bror ska ringa mig så ska jag göra oss klara för att åka hem till min far som fyllde år i tisdags, men vi ska fira han lite idag. Han  ska även få sina fina canvas tavlor som barnen målat till han ;)

Tänkte slå in dom i papper nu innan vi ska röra oss men vi hade inte så mycket present papper hemma nu. Hade mest jul papper och det vill man ju inte slå in det i. Kanske gör det iallafall får se=)

Ikväll blir det förmodligen lite shopping, ska handlas en massa fina underkläder och kjolar mm;)

Ne nu ska jag glo vidare en stund här innan vi åker! Upppdatering kommr väl sen.. Ska kolla om jag ska börja använda digital kameran istället o se vart sladden är så man kan börja lägga in bilder. Känns lite tråkigt att inte ha nåra bilder här nu!

Så ni får nöja er med bilder på mig och emmi från sommarn och koret på nico är nytt!

                         


God natt sverige;)

Nu är det läggdags.. Är helt slut!  efter allt städande och bakande så fastnade jag såklart vid datan;)
Och klockan rusa iväg!  Duschad och klar nu iallafall!
Ska upp klo 6 imorn så nu måste jag gå lägga mig, kommer annars vara helt slut imorn bitti!

Kryssning!!!

Jaaa mika ringde nyss och nu är kryssningen bokad och klar! Så påå fredag åker vi! Ska bli hur skönt som helst!! Vi kommer att ha en hel dag i helsningfors så det kommer bli mycket trevligt!

Imorn eller fredag blir det shopping. Nån som har lust att följa med till tuna park imorn kväll eller på fredag förmiddag??  Mika sa att jag ska få pengar så jag kan gå shoppa lite fint till kryssningen=) Hihih vad lycklig jag känner mig=)               Det är inte så ofta jag köper kläder till mig själv, det blir oftast till barnen. Men nu ska jag verkligen bara köpa till mig själv!   Det tycker jag att jag förtjänar=)   Inte för att det gör mig något när man shoppar till barnen, jag tycker det är jätte kul att lägga pengarna på barnen. Men det är skönt att lägga lite pengar på sig själv oxo ibland=)

Ne nu ska jag försöka fortsätta med städningen.. Är på topp humör nu så nu har man ork med det=)


Vill du få gratis present kort??

Vill du få hem gratis present kort?? Svara på någa enkla frågor och samla poäng!  Finns en massa roliga presentkort att vinna. Tex 5000kr på hm 500kr till coop plasma tv mm. Finns en massa kul! logga in på sidan och registrera dig! det går snabbt och är smidigt!

http://www.gratismode.se/?c=71303

Home again

Nu är vi hemma ígen.. Körningen mm gick bra så jag är nöjd!!  Oj oj oj vad jag hoppas på klara proven!! Skulle underlätta i livet så otroligt mycket att ha körkort. Kommer ha en helt annan frihet, låg igår och tänkte ¨på hur roligt det kommer att vara att bara kunna åka iväg till nån vän på kvällsfika när mika kommit hem. Det har jag vart ganska lat på eftersom det är så sent mika kommer och sen ska det ätas ta bussar hit o dit mm,, så snav´cka om att jag kommer våldgästa er varje kväll sen ;) Och ikea kommer jag åka till såklart!! Det kommer vara nåt av det första jag komemr att göra! Så skulle vara perfekt att klara kortet på en gång!! 

Ne nu ska jag gå ner och baka bröd och bullar med barnen!  Och göra mat.. Sen städa tvätta mm mm... Allt der vardagliga alltså!  Och ta fram kläder för imorn för bara det är ett projekt för sig;)  Eftersom jag är rätt så kräsen..
Jahapp kanske uppdaterar senare när barnen sover!!

ONsdag redan

Huuuh dagarna går så ffort så man knappt hinenr med!!  Ska iväg om ett tag till körskolan plugga och köra lite.  Sen vet jag inte riktigt vad man ska hitta på. Kanske fortsätta rensa och tvätta ur skåpen i köket?!  Fick nåt ryck igår efter att va hade handlat och började plocka ur allt från skåp och torka av.. Slängde även lite saker som man inte använder.

Skulle behöva baka lite bullar och bröd oxo men får se efter körskolan hur det ser ut då.. Iadg ska jag göra äggnudlar och wok till middag!   Mums var ett tag sen jag gjorde det. Miak ska sova borta idag så bäst att passa på då ;)  Han gillar nämligen inte grönsaker! Konstiga man!

Älsklingen fråga om vi ska åka på kryssning i helgen utan barn! Såklart tackar man inte nej! Ska bli skönt att åka bara vi 2 och bara mysa! Åker vi på helsingfors kryssning så ska vi hälsa på lite släktingar i finland oxo under dan=)  Vi har inte åkt på "festar kryssning" en enda gång! Varje gång vi åkt så har det bara vart lugnt med en massa mys, käkat god mat ch kollat på tv i hytten och bara snackat en massa!  Så skönt! Jag hoppas verkligen vi kommer iväg nu. Skulle vara helt underbart!!

Ne nu ska jag börja göra mig klar här så vi kommer iväg snart!!


Duschad so you know

Blev en snabb men varm och skön dusch.. Nu saknas bara min älsklings gubbe ;)  Som inte kommer hem förrän imorn. Han är ju som många vet borta ganska mycket och jobbar. Det är både på gott och ont. Det som är bra är ju att vi kan sakna varandra, vilket är skönt! Då vet man ju samtidigt bättre hur mycket man betyder för varann. Det jobbiga är ju att jag får ta det allra största lasset här hemma. Vilket innebär bränna femtielva tusen kalorier per dag med allt springande..  Mina barn är alltså INTE dom lugna snälla barnen som sitter på en plats hela dan.. Nej nej nej här är det som ett cirkus nästan, fast utan djur.. Det är oxo på gott och ont. Vi brukar skratta och ha det väldigt kul. Men det kan såklart vara väldigt mycket skrik och gap från barnen sida.  Dom har väldigt starka och krya lungor mina barn. ;)  Vet inte varför men dom tycker om att skrika så högt dom kan. Alltså inte skriker dom för att det är nåt. Utan dom skriker bara så högt dom kan bara för att se vem som har starkast röst eller nåt=/  Eller så skriker dom väldigt högt rakt ut när dom har kul hahah ... Ja dom skriker nästan alltid när dom är glada.. Kanske glädje tjut/skrik?
Hahah jo såhär när man tänker på det är det ganska kul. men det är inte alltid lika kul när man är här hemma och hör, Fast mestadels så skrattar jag åt deras "skrik" om dagarna och säger herregud. Tror jag använder mig av det utrycket rätt så många gånger om dan.
Men det är roligt att se att dom har så mycket glädje av varann. Visst bråkar dom ibland vilket dom flesta syskonen gör när dom är i den åldern. Men dom har otroligt mycket glädje av varann.  Och dom saknar varandra väldigt mycket när dom är ifrån varann.
Dom kan kramas och pussas och hoppa och skrika av glädje hur länge som helst när dom ser varandra igen.
                              Jag tycker det lyser busungar om deras ögon ;)

ne nu ska jag se på tv... Så bye bye

Måndag kväll!!

Ja tiden springer verkligen iväg, redan måndag kväll. Barnen är tvättade och ska sova nu! Blev lite senare läggdags idag då dom ville bada i evigheter!  Och det var välbehövligt kan jag lova. Jag var iväg tidigare dag med barnen till stan och köpte canvas tavlor och finger färg så barnen har målat tavlor till min far som fyller år imorn! Jag avgudar den nya butiken panduro tror jag den hette. Dom har hur mycket fint och roligt som helst!    Har hittat en massa som vi ska pyssla med här hemma under hösten=)  

Helgen var lugn som vanligt, jag tycker det är så tråkigt att springa runt på krogar.. Man börjar väl växa ifrån det där tror jag. Visst är det trevligt ibland men inte jämt. Nu minns jag inte ens när senast jag var ute i somras kanske?!   Under fredan var jag hos linn på kvällen iallafall och drack några glas vin. Sånt är mycket trevligare tycker jag!
Funerar dock på åka till södertälje i helgen och träffa kompisar och ta några glas men får se. Eftersom jag har teori prov väldigt snart så känns det smartare att vara hemma och plugga.  Men samtidigt pluggar jag ju hela verckorna så då är det skönt att kunna slappna av och tänka på nåt annat en kväll. Ne får se under veckan hur det ser ut och vad man är sugen på sen.

Har märkt att ddet finns många nyfikna själar som älskar att gotta sig i andras liv men ses man i verkligheten så hälsar man inte...
Men bara så ni vet.. Här kommer det inte stå en massa tragiska tyck synd om mig saker och diverse negativa saker.. Ne ne för vi har det alldeles för bra i vårat fina stora hus för att kunna ens tänka på något negativt ;)
Vet att det säkert finns såna som bara vill gotta sig för att kunna läsa något negativt bara för att jag är en ung mamma kanske (syftar inte på er som känner mig) finns tillomed såna som jag skulle kunna peka ut! Många tar för givet att för att man är ung som har man inga pengar , kan inte försörja sina barn mm.. Men fuck you vi har det bättre än ni på många sätt. Vi bor i ett stort fint hus ( inte ens lån på det som många andra äldre föräldrar har) och jag kommer rulla i så dyra bilar som bara ni kan drömma om ;) 
Provocerat??? Jaaaa men bara för att sätta er "gottare" på plats ;)

Annars skriver jag faktiskt inte om pengar elelr dylikt här. Eftersom såna saker är ganska privat.. Men nu var jag bara tvungen, eftersom jag blir så irritrerad på präktiga " jag är bitter fitta" folk.

Huuuuh nu har jag fått ut lite agg ;) hahah..... Vad skönt!

Nu kan jag börja göra nåt annat igen här hemma än sitta här..
Ska faktsikt gå ner o ta en dusch nu och plugga lite tills ett bra program börjar klo 21.
imorn ska jag till körskolan igen, ska bli skönt! Jag trivs så bra med körskolan jag går på!

Ne nu ska jag röra på mig och hoppas inte allför många håller på sliter av sig håret av ilska över mitt inlägg;)


Lördag

Guuud så skönt med helg!!!

Vi har legat hela morgonen och bara myst. Emmi har hoppat som en tok i sängen. Men det är det som är så skönt med helg, man kan slappa och ta det kugnt, inga måsten! Så skönt att bara få varva ner och samla krafter.

Igår var jag hos linn vi satt och tog ett parglas vin och snacka..

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, mika försöker fixa med oljepannan nu. sen så kanske vi åker till farsan och dom och hälsar på, min farbror är på besök från finland hos dom=)

OCH ETT STOPRT GRATTIS TILL RONI SOM FIXADE KÖRKORETET IGÅR!!!!!! 

NU HAR JAG EN TILL CHAUFFÖR TILLS JAG FIXAT MITT EGET KORT ;)

sladden funkar fortfarande inte. så blir inga bilder... jag blir väl tvungen att köpa en ny mobil igen... eller så får jag lära mig använda kameran !


Helg äntligen!

Äntligen är det helg! Vilket betyder att man kan slappa lite. Kanske tillomed sova till klo 8 =)

har vart på körskolan idag som vanligt, och körningen gick otroligt bra tillomed så bra så jag själv tänkte "shit vad duktigt heidi"   Jag klarade även sluttestet på första försöket! Not bad ;)

Så inte alltför långt till uppkörning och teori, jag kännre mig just nu ändå ganska lugn med det. Kommer att sitta och plugga för teorin ganska mycket nästa vecka med.

Igår trodde jag verkligen jag blivit mag sjuk, mådde så sjukt illa och magen kändes som en tumlare=/   Känner mig lite konstig i kroppen fortfarande men hoppas på att det ska gå över snart.

Efetrsom vi tänkt att sitta och ta några glas vin och bubbla hemma hos linn=) 

Kanske borde gå ner o ta mig en dusch nu så jag är klkar tils mika kommer hem....

Det var allt för idag =)


RSS 2.0