nuså

Hade tänkt storstäda idag men blev inte så.. Bara plockning dammsugning och skurning! 
Ikväll går jag nog ut.. Skulle vara nice=)  en kompis från tälje är i stan oxo så blir nog en sväng på baracuda eventuellt, men det visar sig under kvällen vad man hittar på. Blir nog kul iallafall för är jag på fest humör så har jag kul och garvar åt mina egna skämt om det är så;) haha..Skulle vara kul om min emmispemmis skulle vara i stan idag men nee du ska vara i nyköping perkele! Haha... äh det ska bli kul! Men idag ska jag äta innan haha... Nehe nu ska jag börja experimentera med maten! fläskfile med lök mums.. Får se vad jag hittar på till det.


Idagilainen

Idag är jag sjukt sjukt trött.. Vill bara soooooooooooooooooova.  Om man ändå bara kunde göra det. ne men ska försöka gå i säng tidigt idag, vet att jag skriver det typ varje dag men blir aldrig så hehe.. Men idag ska jag göra det. Måste få lite sömn.. Ja och mat ska man snart börja laga.. Bläääks ingen lust. Nehepps nu orkar jag inte skriva ska ta på musik och försöka vkna till liv. och kolla i kylen vad man kan koka ihop som inte tar mer än 2 minuter hehe!

nudu

Ja idag blir som alal andra vardags dagar med allt det innehåller.. Sak snart hämta nico från dagis. Får se om jag orkar ta mig till affärn och handla lite till maten idag. är såååå trött idag med så får se om jag orkar.

tillbaka

Jaha då är man hemma igen.. Åkte till bvc som rekommenderade om ett par saker inan i vi fortsätter utreda om det är mjölk produkter emmi inte tål.. Nico gör nämligen inte det och har misstankar om att det är likadant med sessan.. samt så hade vi vägning. Och hon har gått upp i vikt som tur är fast allt strul med magen och magsjukan. Så nu väger hon 7965 gram. Har gått upp 300 gram på en månad så det känns skönt!  Iallafall sen efter bvc åkte jag och hämta nico. Sen åkte vi och köpte ett par julklappar! mer blir det i helgen då vi åker till toys rus istället!   Skulle behöva städa lite nu men blääks har ingen lust föör fem öre.. Är så sjukt trött idag. Men måste nog gå ner och dammsuga lite så är det gjort!  sen så måste jag laga lite mat men vet inte vad riktigt jag ska laga=/ hmm jaja får kika på vad som finns i frysen och kylen.. Sen när mika kommit och vi ätit så åker vi väl och handlar skor och jacka till mig. Eventuellt till mat affärn oxo. Blääääääääääääääääääääks! blir ju sent ialafall idag jag som tänkt lägga mig vid 8 idag. Äh är vi snabba så kanske jag kommer i säng tidigt ialfall. senast klo 21 eller just fan perkele måste ju se desperate housewives ju.. äh får sova i graven istället..  Ska göra riktigt mys pys idag med en massa tända ljus tror jag.. Eller ja jag gör väl det varje kväll men orkar inte skriva det varje dag. Men härligt är det i dessa vinter tider! =)  hppa jag får mera oek i veckan så jag kan stryka och lägga upp mina nya gardiner+lite jul grejer..åhhh vad mysigt det ska bli! nehepps nu ska jag gå göra nåt vettigt istället.. och emma perkeles tråk måns du gör ju inget annat än städar och tvättar och tänder ljus nu jäklar får du ge dig och börja umgås med dina vänner!!!!

Se om i huset

Ja en sak ska jag göra klart för er som snackar.. Vi är inte rika men inte heller fattiga. Har nog det bättre än medelmått och kan köpa oss saker vi vill ha. Men vi är inte rika, det beror på hur man ser på det ordet och hur man ser över sina tillgångar. Men vi ser oss inte som rika!  och sen dom som "oroar" sig över våran ekonomi om mika tex skulle bli av med jobbet.. Vilket säkerligen inte händer eftersom han är ensam ägare till sitt företag och har många jobb att välja emellen. Men OM det skulle hända så kan jag garantera att vi inte behöver bo på gatan. Vi har våra tillgångar och får pengar iallafall UTAN att behöva gå till soc. Bara huset och bilarna ligger på sånt värde  vissa av er bara drömmer om. Så då behöver ni inte oroa er om det oki?! =)      

Nu till nåt annat...
Emmi är fortfarande dålig i kistan=/  Hon var ju magsjuk för några veckor sen men har inte blivit bra efter det. fattar inte riktiigt vad det kan bero på. Vi kör på majsvälling, men ändå är hon dålig/lös i magen. Och dom gångerna vi provat "vanlig" välling så blir hon rejält dålig. Ska till bvc idag så får se vad hon säger. Nåt måste ju göras. Allt kommer igenom kläder lakan och ja allt.. Borde ju inte ta såå lång tid innan man blir bra i magen efter magsjuka. Äh men återstår att se vad bvc äger och tipsar om.

Nico är på dagis nu, är nog jätte kul för han! vi hade ju magsjuka i huset och veckan efter var han hos sin pappa så det har ju inte blivit nån dagis på 2 veckor för hans del. Men han var glad när jag lämna han där iallafall. Fast han sa innasn att han gärna stannar hemma istället med mig hehe! Gullunge!
Och januari blir det dagis start för emmi, ÅNGEST AB!  Fy det känns ingen kul=( Men det blir nog bra att hon får träffa andra barn och lära sig en massa kul där=) sen så ska dom ju gå ihop på samma dagis (vilket bara är en avdelning) så det är bra att dom har varandra=)  Och dom kommer bara gå 15 timmar i veckan.. Jah det blir säkert jätte bra!  Men mår dåligt av att ens tänka på det.. Känns faktiskt som jag gärna skulle ha nico hemma oxo. Men som sagt dom gör så mycket kul där som man kanske inte gör allt hemma. Så blir jätte bra dethär=) (måste intala mig det) haha!

Hoppas min älskling kan dra lite tidigare idag så vi kan åka och handla mina nya skor! helst jackan  idag oxo om man hinner. men skor är viktigast nu för jag har inga ordentliga just nu.. Eller jag har ett par men dom är fula..  jackan vet jag inte vart jag ska köpa den=/ eller vad för slags. Vet bara att jag vill ha en lång till knäna ungefär och VARM! det är prio 1.

Igår bakade vi pepparkakor jag och nico! Det vár kul. Nico hade sitt bamse förkäde och en egen mini gavel att baka med hehe! Vi hade en massa tända ljus överallt och jul musik och julö brasan på! såååå mysigt=) Längtar till julen nu! I helgen ska jag jul fixa ialafall! och i veckan ska jag försöka åka till växt riket och handla jul blommr och träd till gården och trapporna.. åhh vet redan hur det ser ut för har en bild i huvudet hehe!  Fin fint kommer det att bli!

Om en vecka fyller jag år! jippii haha nerå ska nog inte ens fira. eventuellt köper jag en liten tårta OM nån skulle komma hälsa på mig vilket jag inte tror nån kommer göra. sen fyller emmi 1 år veckan efter.. Då blir det kalas!

nu är det dags att avrunda kommer inte på nåt att skriva.. Ska försöka lägga in bilder lite senare.. eventuellt uppdaterar jag..

bild

 Här kommer bild på vagnen. så läck er färg tycker jag! och varmt och gosigt med lammskinnet och en lime grön filt=)

nytt

Ja idag fick jag min andra vagn till emmi.. emmaljunga scooter! Så läcker.. Var ju hos min kusin oxo hade meandi party så beställde lite snygga kläder till kidsen. Fy farao vad snygga kläderna är... så tog vi med min kusse som ska bo här ett tag. Det var snö som i helskotta kan jag lova i södertälje! dubbelt mera än här, var sååå mysigt! Min kusse tände en massa ljus överallt inför partyt. Det var jätte mysigt nu när det snöade som i helskotta där oxo! Härligt att sitta och dricka kaffe och bara se ut i snö ovädret! hoppas vi får så mycket här oxo snart hehe.. Sen så hämta mika nicholas från sin far under tiden jag var hos min kusse. min älskade unge har kramat och pussat på han hela tiden men han tycker inte det är lika kul hehe.. Imorn blir det pepparkaks bakning för mig och nico, vad kul det ska bli mest för nicos skull såklart=) Han verkligen älskar att baka med mig=) får se om det händer nåt kul i imorn eller i veckan annars.. men tror inte det händer så mycket. är ju så kallt ute så man knappt vågar ta sig ut. men nico har dagis så måste ut i kylan! Skulle behöva en varmare jacka till mig oxo.. Men har ingen lust att dra på stan=/  Får kolla om jag hittar nåt på nätet eller om jag väntar in min bonus från hm som ligger på 1000 kr=) kanske borde passa på då. den kommer nog närsom helst. Hur som helst varmare jacka måste jag ha, helst skor oxo.. Nu har barnen kläder så dom klarar sig hela vintern iallafall så det är det viktigaste! Nu kan jag unna mig själv något. Hoppas deras meandi kläder kommer snabbt ialafall för dom var sååååååå snygga så jag inte har ord att beskriva med hehe.. men hon sa att dom kommer onsdag/torsdag så håller tummarna för det!
nehepps ska väl gå sova eller nåt. är så slut att jag nog inte ens orkar ta en dusch nu ikväll så får ta det på morgonen istället!
godnatt!

filmis

Filmen mika hyrde var sååå bra! fast det var action film. Skulle lugnt kunna se den igen! Ska kolla med mikas brorsa om han kan bränna sex and the city filmen till oss. den verkar ju jätte bra! Nehepp ska väl göra mig klar så vi kan åka till min kusse sen.. Hon ska ha me and i  party samtidigt! så passade jätte bra eftersom vi ändå ska dit...

jahappilainen

Igår blev det sent för oss eftersom vi var hos svärmor.. Var inte hemma förrän vid 20 tiden.. Så snabbt med emmi i säng för hon var sååå trött. Sen tog vi en skön varm bastu, skrubbade varandra rena haha!  sen la vi oss vid 22 tiden. idag fick jag en lång sov morgon jag gick inte upp förrän 10! Då var mika uppe med emmi såklart.  Det var riktigt skönt att sova så länge. Emma kom en sväng här med lucas det var kul, en massa kul att prata om. Hon gick hem vid 17,30 tror jag. Stackarna gick ända hem i kylan. Men kul att dom kom=)  Idag blir det lugnt, mika skulle iväg och hämta foton hos sin kompis sen hyra nån film till oss. Skönt att sitta och kolla på film och ha det mysigt! Vi som aldrig kollar filmer nästan.  Blir bara mest mys i sängen oftast hahah!  Köpte en massa ljus från ikea som vi ska tända när vi ska kolla film! eventuellt blir det en snabb bastu nu när han kommer hem innan vi ska se på film. skulle vara nice man blir ju så jäkla bra i hyn när man bastar, huden rensar ju ut allt skit då. Skulle vara mysigt att ha en massa tända ljus inne i bastun!  hmm kanske ska överaska mika med det när han kommer hem=)  imorn blir det att åka till södertälje en sväng! ska bli kul att se mina kusiner och alla älskade kusin barn!  sen så hämtar vi upp nico oxo. Ska bli härligt har saknat han massor. Han har ju vart hos sin pappa hela veckan, men det har gått fort ändå. imorn blir det mys med han kolla film och krama han massor!
uppdaterar väl när jag har nåt att skriva om.. Känns som man bara skrivit en massa onödiga saker nu.. så här efter skriver jag bara om jag har nåt att skriva om!

daddaa

Har  väl inget att berätta idag..  Väntar på att min kära man kommer hem,så ska vi åka och storhandla.. Skulle behöva städas lite oxo men orkar inte  göra det. Finns inte så mycket att städa så jag låter bli.. Men baka ska jag göra=) Har tänkt göra det i flera dagar men idag ska jag nog göra det! Sen baka pepparkakor med nico på måndag. Idag blir det en lugn och härlig dag, kanske hyr nån film och kollar ikväll. och kanske emma kommer förbi idag oxo!  Skulle ju bli fett nice om du kan komma hehe...  Sen kanske det blir lite småfix i källaren och gården idag eller imorn om det är lika soligt.. Nästa vecka blir det ikea och toys rus igen , det ska oxo bli nice... Då åker jag och mika utan kidsen. Svärmor blev jätte glad för hennes present!  Köpte en stor fin korg med en massa skönhetsprodukter för hela kroppen. Det är var en behövlig present tyckte hon speciellt i dessa vinter tider.. Dyrt som satan var det oxo. Men det är hon värd! Så mycket som hon ställer upp för oss. nehepps skriver helt osammanhängande så låter bli helt..

womanizer

ohh jag har ju blivit kär i den låten! haha störtskön ju, måste vara en av dom bästa låtarna med henne tycker jag.

Imorn måste jag stressa ner till stan, svärmor fyller år så måste köpa present till henne. Har diskuterat ungefär vad vi ska ge henne men är ju svårt att köpa till andra tycker jag=/ sen är vi bjudna på mat där oxo.. Ska bli trevligt.

Känner mig så trött nu, eller nja hela dan har jag vart trött.  orkar med typ ingenting numera. Eller när jag sen orkar göra nåt så är jag sen slut i flera dagar. Har absolut inte ens lust att springa på stan  imorn men måste..blääks.  ska köpa nån vitaminer när man ändå är där o se om både jag och mika blir piggare av det. Hoppas hoppas!  Emmi är jätte sjuk eller förkyld det piper när hon andas, så vi har gett henne ventoline till natten. Får se om dte hjälper annars måste vi till läkarn med henne. Får se om mikas mamma kan ta emmi under tiden jag ska på stan eller nåt. har ingen lust att ta med henne när hon är så snorig. fast kanske inte skadar med frisk luft?! hmm får se imorn hur det är med det. hoppas jag får sömn inatt iallafall. fast tror nästan inte det. Jag sover så sjukt dåligt när barnen är sjuka, man kan nästan säga att man sover med ena ögat öppet hehe.. ne men jag vaknar av minsta lilla ljud dom gör när dom är sjuka. jag är såååå nojig. Ska berätta en hemlis nu haha, jag slutade inte kolla nico på nätterna förrän typ för ett halvt år sen, jag var rädd att han skulle somna in i plötslig spädbarns död tills han var typ 3. Då fick jag mera ro och var inte nojig längre för det. Blev likadant med emmi fast är inte lika nojig längre faktiskt. vi kollar till henne innan vi lägger oss och mika kollar henne innan han åker till jobbet . Så oron för det börjar släppa helt!  Men nu börjar dom bli stora känner jag själv. Så man får ro på ett annat sätt. förutom när dom är sjuka dårå, då är jag nojig..
nehepps om man ska ta sig till sängen nu, nu gäspar jag så bäst att lägga sig då! Men imorn ska jag sova ut lite ska bli typ första dan jag inte ställer klockan denna vecka.. fast vaknar vid 8 halv 9  då. men då är man utvilad! emmi är konstig för hon sover ap länge nuförtiden! till typ 9 halv 10. fattar inte hur hon kan sova så länge. men är skönt att få dricka kaffr och läsa tidningen på morgonen när dte är helt tyst!
Ähh fuck it godnatt!

ikea

snart åker vi till ikea! jippii....
kunde inte sovaa inatt=/ la mig vid 9 för jag var såååå slut. men vakna hela tidenn sen så hosta jag i flera timmar så sov max 3 timmar sammanlagt inatt.. Jobbigt när dte blir så. jag som sover som en stock annars. Ska svara på era kommentarer med frågor när jag kommer hem och får lite extra tid!

Hmm jaha

Då fick man provsvaren! Det var inte canser som jag var mest rädd över.. Men blodpropp=/  Okej då vet jag vad det är men blev inte mycket smartare av dom 3 korta raderna med svaren på. började googla och ringde en barnmorska.. Hyperkondriker som man är så är man ju rädd ändå haha... Nedå men vi har ju blodproppar i släkten så känns som man vill ta det på allvar ändå. Läkarn sa ju att det finns risk för återbildning.. Men hallå man äter ju mediciner mot sånt väl?!    Speciellt när det finns risk för återbildning av det.. Hmm,ja jag förstår mig inte på läkarvården ibland. Det finns underbara läkare med mera men alla förstår jag mig inte på riktigt. Ska ringa imorn till dom och kolla upp min långa lista med frågor, jag hoppas på få svar iallafall... Vill ju inte dö än riktigt känns det som.hehe nerå men sjkdomar ska man ta på allvar tycker jag. speciellt såna som är stora som äpplen/apelsiner!  men känn faktiskt härligt att det inte var nån canser eller dylikt.. Hmm undra hur många gånger jag grinat för jag varit rädd för det=/  Tänkte bara att typiskt nu dör jag av detta! tyckte typ synd om mig själv hehe...  Så  det känns bra att veta att jag ska inte dö påett tag iallfall.. men typiskt mig att få så konstiga saker.. Som nu blodpropp ofta man får det när man är knappt 21 år och INTE äter p-piller vilket man skulle kunna tro att det beror på... Men här sitter man som ett fråge tecken?? och undrar varför fick jag nåt sånt konstigt för.. Men är säkert ingen fara, bara jag slipper få det igen för det gjorde ju så satans ont alltså!!  både när den växte och när dom tog bort det och efteråt..    nehe nu ska jag gå nån annanstans och tycka synd om mig haha! 

dagarna

Igår var jag hos jenni. Dagen började helt åt skogen, sprayade hår spray rakt in i ögat när jag hade smikat klart mig... sen rullade vagnen ut för trapporna. emmi satt i den men var fast spänd så hon skada sig inte som tur var!  vagnen skyddade henne..  sen skulle jag ta ut pengar på mikas kort så jag kunde åka till jenni och hedlandet. men han hade gett mig fel kod.. Sen ringde han inte ens och sa det.. men jag tryckte inte koden 3 gånger så den inte skulle bli spärrad. ringde han och fråga om koden men det gick iallafall inte att ta ut pengar=/ provade på en massa olika runt hela stan och i regnet.. Men det löste sig på kvällen för  det var nåt fel på magnet remsan så han beställde nytt kort.. Kom iväg till jenni och tiden gick föör fort som alltid=/  Men åker snart dit igen=)   Kul att vi tog upp kontakten igen!  Inte så att vi varit ovänner utan har bara bott på olika håll ett tag och inte hört av oss hehe.. men nu så ska vi bevara kontakten tycker jag! Hehe.  Mika somnade som en stock som vanligt, han är sååå trött på kvällarna, men förstår han!  sÅ jag fick kolla på desperate housewives själv=/  kul att se och känna igen husen i serien som mika hade fotat när han var där. det var darför det var extra viktigt för mig att se serien just igår hehe.. var tvungen att hålla mig vaken fast jag höll på somna redan vid 8.
Idag ska jag bara vara hemma, emmi har blivit jätte snorig efter regnet och rusket igår... Hon var snorig innan men u är hon Dunder förkyld.. Synd att emmi inte kan baka än, eller ja hjälpa till iallafall. nico älskar att hjälpa mig att baka=) idag ska det bakas bullar och bröd!  plocka in tvätt i skåpen.. en lugn hemma dag=)  skulle vela gå fixa i källaren oxo.. i helgen skulle jag vela åka till hedlandet så får hoppas mika har lust med det hehe.. dom hade ju fått in en massa kul och jätte snygga jul gardiner!  tanken var egentligen att jag skulle till södertälje och festa i helgen men det blev ändrade planer.. så blir nån annan helg istället.. 
nu kommer jag inte på nåt att skriva längre men uppdaterar säkert senare=)

ratarou

jahapps nu glömde jag vad jag skull skriva=/ 

Juste! Emma madde och emmas kille är bäst! Dom kom och hälsa på mig på sjukhuset med tidningar läsk mm.. Snacka om bra vänner=) Dom är bäst.

Sen så åter till kalaset, tror det blir så att vi bjuder släkt och några enstaka vänner. Dom vi umgås med. Tror det blir bäst så faktiskt!  Har ju hittat en såå fin present till sessan. Men sen så hittar vi säkert nåt fint på toys rus på torsdag oxo=) 

Ikea

jihoo åker till ikea på torsdag!  jippii! då blir det en sväng på toys rus samtidigt, vad härligt!   känns som nästa vecka blir ganska full bokad iallafall=/ perkele vad typiskt!  men härligt tänkte faktiskt på att åka till ikea snart i hlgen men nu kom sv och sa att jag kan hänga på om jag vill.. OM jag vill?! hehe nehepps heippa

Hello..

Fortfarande inte på topp men är mycket bättre.. Älsklingen är hemma  så det känns underbart! Han hade köpt en masssa fina saker.. som harley davidson munk jackor till nico och harley davidson skor till emmi. och tommy hillfiger klänning och munk jacka till emmi. sen var det andra men dessa plaggen var sååå snygga..  Och skit snygga under kläder till mig från victorias secret! mmm.. haha.. 
idag har vi vart på tuna park och promenerat hela famljen+ några vänner!  hittade en massa fint jag vill köpa till barnen.. Men vettefan ska fundera lite innan jag köper för nu har jag köpt så jäkla mycket kläder och lek saker till dom att det börjar handla om sjukt höga summor.. Men vi kom allafall överens om att vi åker till toys rus och handlar alla julklappar och födelse dags presenter till emmi.. Men funderra på vad man ska lägga på allt? alltså hur mycket pengar på julklappar till 2 barn?? Vad tycker ni?  Jag tycker 4-5 tusen är lagom.. Men känns på nåt sätt för lite? hm...  dom får säkert presenter av en massa släktingar oxo.. men aja får väl fundera och komma övererns om en summa. . Men sen är det ju det att vad man ska köpa? hehe emmi vet vi vad vi ska köpa till henne nu när hon nfyller men jul klapparna är svårare=/ Aja hittar såkert något.. Känns som man inte vill köpa kläder o sånt nu iallafall för hur glada blir dom då? hehe nerå men nu blir dom säkert gladast av lek saker.. Och nu måste jag ta tag i detta med att planera kalaset!! jisses  börjar bli brottom!   Men vi vet inte alls hur vi gör bara familj eller familj och vänner? men bjuder vi både och så måste man ju bjuda många och då hmanar vi på 50-60 pers.. det känns för mycket tycker jag.. på ett barn kalas..  undra hur många hundra vi blir när vi ska gifta oss? haha om dte är så många bara på kalaset...
ne idag bli det basta hela familjen lägga barnen och sen börjar ensam mamma söker och sanninges ögonblick.. spännande! och mumsa gott ska vi oxo fan vad härligt!  chips och dipp och så ska jag käka mögel ost med kex!  fasiken vad gott det ska bli..  Nu har man tappat nåt kilo igen så nu fan kan jag unna mig! hehe.. men jag går ju inte upp fast jag unnar mig så det är ju bra! ¨och grav kilona är nästan helst väck! jihoohehe... ne nu ska jag snoka på annat här som typp aftonbladet...sen så ska det börja bastas när killen kommer in igen.. han ska tvätta sin bil...

skrivit

Nu har jag inte skrivit på några dagar.. Men blev en liten olycka i torsdags så jag hamna på sjukhuset och kom inte hem förrän vid 21 tiden igår. Jag är fortfarande inte på topp, så kommer inte orka skriva mycket till.. Sen så är det inte lätt att skriva när man sakar i hela kroppen.. usch ingen kul detta.. Ska ringa svärmor och kolla om hon kommer med barnen snart. Känns för tyst här nu, men det var skönt at få sova ut ordentligt.
snart kommer älsklingen hem oxo! Dom landar 11 30.. så bara några timmar så är han hemma!!  Så lär inte sitta här under helgen nån mera.. Blir en mys pys helg med barnen och min rakas!

Göra om..

Ja skulle vela göra om bloggen så den blir riktigt fin=/ men har absolut ingen aning om vart man går eller hur man gör=/ Nån som vet??  jag visste ju knappt hur man gör en blogg haha..

Mikalainen

Ja min kära fästman har kollat fel på biljetten.. Han skulle landa klo 11 30  imorn men det blir 11 30 på lördag!!
Men äh det gör mig inget faktiskt har ju klarat 2 veckor så klart jag klarar 1 dag till... Hinner jag iallafall skura rent hela huset tills han kommer=)  Så egentligen är jag en riktigt snäll fruga !! haha... visst har man temperament men så kan det bli när 2 envisa finnar bor under samma tak hehe... Ja vissa av er förstår vad jag menar;)
Nico slängde en leksak mitt på fejan på emmi idag så stackars sessan blev lite svullen där=/  Vi lekte och städa hans rum alla 3 ihop men sen fick han bara ett ryck från ingenstans..
skriver säkert mera lite senare.

blääks.

borde sova nu men ikke sa nikke... kom nämligen på att det är mindre än en månad kvar tills våran emmi sessa fyller 1 år!! paniiiik..
jepps så började fundera på vilka man ska bjuda och så.. hmmm, och skicka inbjudan eller bara ett mess kanske?  älskar ju att pysla så skulle vara kul att hitta på några roliga kort med kidsen. Men får se vad det blir.. måste börja planera nu iallafall...

sopor på tippen..

Kom på när jag skrev med en kompis förut.. ATT jag tror jag har haft lika mycket tvätt dom sista dagarna som det finns sopor på tveta tippen helt övertygad om det!    jepps och ungarna blev noga mag sjuka idag igen hmm hur dte nu kan komma sig=/ ?   men det var bra igår och nu igen, skummilainen.. Jag är lika tankesfylld som vanligt när jag är trött... Funderar på dom skummaste sakerna kan jag lova.. Som till ex tveta tippen.. fiskar..mitt hår mm.. listan skulle kunna göras lång. Emmi ser ut som en smurf oxo, för hon hitta en blå grej på toan hon kluddat sig själv med. så hon är lika blå som en smurf.. Hoppas det går bort om jag tvättar henne på morgonen igen. Och hoppas dom är bra imorn!
nheh tv dags så kanske man snart kan sova.. har haft sömn svårigheter dom sista dagarna.. jobbigt värre!  käkade ägg macka nyss och nu luktar fingrarna ägg fjärt, det är inte kul tycker jag. för jag tvättade fingrarna efter men ändå luktar dom=/  ähh nu lägger jag ner för idag.. svamlar bara en massa.. säkert hälften av alla som läser som inte fattar någe jag skriver...
natti natti....

Sugen

Jag är sugen på nåt.... (inte nåt snuskigt) inte heller godis utan....... Det  berättar jag inte här  hahaha!! 
Jag har booooooring..... Orkar ju knappast börja städa huligarnernas rum nu heller. fast det skulle behövas.. Eller ja emmis rum är ju klar men det är lek rummet och nicos egna rum som är värst..
Blä blä blä

Onsdag...

Jaha då var det redan onsdag. Hemma dag idag med, barnen är ruttna i magen=/  så man kan eller vill inte gå smitta nån. Lite tråkigt att sitta själv hemma men så är det=) Ganska mysigt ändå att bara sitta och umgås med dom. Leka och dansa massor! Båda barnen äääälskar att dansa=) Hehe så det är kul. Ska försöka få nico att hjälpa mig att städa alla deras 3 lek rum för alla ser  ut som bombnedslag.. Dom är duktiga på röja mina barn!  Eller så är det jag som köper fööör mycket saker till dom hmm undra vad det kan vara.. Haha.. Ne men leksaker måste dom ju ha, tycker det är kul att skämma bort dom med kärlek och saker!   Kom faktiskt på mig att tänka hur mysigt vi faktiskt har det, vi är väldigt kramiga och gosiga och påhiitiga, försöker hitta på roliga saker med dom så ofta det går.. Sen är det ju tufft emmellan åt oxo men när vi har våra mys stunder så glömmer man så snabbt det jobbiga. Nicholas låg bredvid mig inatt igen som han brukar göra, kramade han och bara tänkte på hur mycket jag älskar den underbara ungen! Tycker faktiskt det är jätte mysigt att ha honom i våran säng. Känns som han känner sig trygg då oxo.. Snart vill väl emmi oxo börja sova med oss hehe=) Så undra om det finns större sängar än 180?  Ne men han sover ju inte md oss varje natt men då när han vill det så får han det såklart! Och emmi kommer ju såklart få sova med oss sen oxo när hon vill.. Ne nog om sovande nu haha!
Har väl inte så myckett skriva just nu. Ska försöka röja upp lite och ta en dusch. Få se om man hittar på någe kul med barnen sen.. Måla eller nåt sånt kanske...
uppdaterar nog senare när jag får tid..

Ny msn

Ja då har jag ny msn!  så adda mig där!!   [email protected]
Jag kom ju inte in på min förra=/

Tatuering och lösen...

Ringde för att se hur det är med tatueringstider, och då hade dom en tid redan klo 13! Så då blev dte brottom! Min snälla far körde mig dit.Vil inte höra några kommentarer om hur osmart det är att tatuera sin killes namn, dom kan ni behålla för er själva!  För Vi älskar varandra fullt ut och har barn tillsammans. skulle det ta slut så kan man alltid tatuera över för det är inte så stort!



den nedersta är felvänd på bilden=/ inte det lättaste att fota sin egen rygg/nacke.. men blev super nöjd! Bokade e ny tid samtidigt för svanken..

Jag är smart att jag bytte lösen för msn idag och nu har jag ingen aning om hur jag ska komma in för jag har total glömt lösen ordet och favorit mat+ det andra man ska fylla i.. så är inte så glad nu.. Hoppas jag inte behöver fixa ny msn bara för det.. skulle vara jätte tråkigt.  ohhhhhh vad ska jag göra nu med detta???? Måste ju komma in på nåt sätt=/

Tisdag!

Det blev en lång natt för mig, och inte många timmars sömn. Men lite kaffe på morgonen gör susen! =)
Emmi är bättre idag, hon blev jätte dålig inatt så jag fick ge henne vätske ersättning, då blev hon lite bättre iallafall.
Nico är blek så han börjar nog spy när som helst han med. igår tvättade jag utan att överdriva ca 8-10 maskiner tvätt! idag har jag några maskiner kvar ,spjälssängskyddet måste tvättas för den är i spya, hann inte tvätta det igår.  Får nog ringa svärmor igen idag så hon kommer med majs välling till emmi för hon kan inte äta nåt märkte jag. Och Jenni gav  mig tipset om majs välling, tänker ju själv inte på allt i denna mag sjuke soppa hehe..Hoppas hoppas bara jag o nico inte börjar spy.. Men det är nog att hoppas för mycket=/
Nu är det inte många dagr kvar tills mitt hjärta kommer hem=)  Vad skönt det ska bli. ska nog ha en riktig mys helg!
uppdaterar senare!

magsjuka

Ja så har barnen blivit mag sjuka=/ ingen kul alls... stackars emmi är helt blek i ansiktet. Hon dricker en massa blåbärs soppa nu iallafall  så hoppas hon får behålla det. Svärmor är den bästa! Hon kom med blåbärs soppa skorpor cola och sånt man kan ge mot mag sjuka. Hon ställer alltid upp! Måste vara en av dom snällaste människorna som finns. Nu är det tvätt tvätt tvätt och återigen tvätt.. Bara man själv inte börjar spy och så nu så man orkar ta hand om barnen till 100 %

Ta åt sig..

vet inte om det var folk som tog åt sig i mitt förra inlägg. Men ska förklara hur det står till så slipper nån ta åt sig..
Jag skrev om mitt liv här i eskilstuna hur man känner sig. I södertälje hittade jag och mina kompisar jämt på saker vare sig vi hade barn eller inte.. Och det är inte alls likadant här tycker jag. Ingen som förstår en nästan! Så jag syftade absolut inte på en eller annan person. Utan syftet var att skriva hur jag känner mig i en "ny" stad... så hoppas alla vet det nu.
Eller så är det lika bra att ta bort denna blogg oxo!  eller göra den hemlig så slipper fel personer ta åt sig av fel saker...

Mycket tankar..

Ja som rubriken lyder, har många tankar i huvudet idag.. bland annat vänner bostad livet mm mm.. Snurrar runt en massa i huvudet idag av nån konstig anledning.  Börjar känna mig ganska ensam här i eskilstuna, känns inte som jag har en enda riktig vän just nu, inte nån som ställer upp till 100% för mig som jag skulle göra för en vän. I södertälje hade/har jag många väldigt bra vänner som alltid funnits där för mig i vått och torrt.  Och jag finns där för dom lika mycket. Tyvärr ses man inte lika mycket längre eftersom jag flyttade. + att jag inte har körkort att kunna ta mig överallt. Känns väldigt tråkigt. Visst har jag kompisar och några få bra vänner här med som jag är glad över. men känner mig väldigt ensam iallafall. Just nu känns det som att Mika är den enda som jag kan sitta och prata med om allt!  Börjar sakna mina vänner i södertälje mera och mera.. Har lust att flytta tillbka på ett sätt och på ett annat sätt inte. Det är juinte bara att ta och sälja huset och flytta hela bunten heller.. Sen så älskar jag detta hus, fast det inte är helt som vi vill ha det än men på god väg=)  Nåt i detta hus som får mig att känna mig lugn ocg trygg, behöver inte vara rädd här..  ( förutom ett undantag)  Känns som jag inte har många som förstår mig här=/  Önskar verkligen att jag hade körkort så jag kunde ta mig vart jag ville, träffa mera kompisar med mera. Känner mig inlåst på nåt sätt. Det är ju inte bara att konka på barnen och åka överallt med 2 barn. Kan lova att det är mycket tuffare än ni tror!  Kanske borde sätta in en annons i tidningen att vänner sökes! haha vad mobbat! ne men skojade med morsan lite om det.. 
Nu är det inte många dagar tills mitt hjärta är hemma=) På fredag förmiddag har jag han hemma! Han har vart i LA på visit oxo under usa resan, dom har vart på platsen där dom spelar in desperate housewives eller hur det nu stavas hehe.. COOLT haha!! Ne men tyckte det lät kul faktiskt jag skulle oxo vela se nåt sånt när man ändå är där..
Usch vad jag saknar honom mitt hjärta=(   har känt mig mer ensam än nånsin ska bara klara av 5 dagar till!!
Synd att man inte bodde i s-tälje just nu! då skulle säkert nån av mina kära vänner sovit över hos mig=(  
blev en riktig tyck synd om mig blogg idag hehe! Sorry var inte meningen  ville bara få ur mig mina känslor, brukar hjälpa lite iallafall!
Ne nu tillbaka till städningen... Det är inte lite vill jag lova=/.......


Bloggande

Detta med bloggning var ju svårare än jag trodde=/ jisses...
Men tålamod ska man ha!  Jag lär mig väl så småningom, hoppas jag iallafall hehe..
Ne man kanske ska ta städa klart nu innan min mamma och kusse med barn kommer hit, dom stannar hela helgen! Ska bli jätte kul!  Har ju känt mig ganska ensam eftersom killen är i usa. Kommer inte hem förrän nästa vecka=/  men min mamma åker hem på måndag så då är det inte många dagar kvar till killen min kommer hem! Saknar honom som attans, ska krama sönder han när han kommer hem..

Då bloggar man igen!

Ja som sagt då ska man börja blogga igen! KUUUUL!  Det är faktiskt skönt att blogga, det är som nån slagt bearbetning tycker jag... kommer mera sen. ska försöka fatta hur allt funkar=/


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0