boooooring

Det är ganska tråkigt att blogga. Ibland är det skönt att skriva av sig, behövs vissa perioder men annars så är det ju inte så kul.
Men nåt som är kul är att jag beställt en massa kläder mm som ska hämtas ut idag! Jihooo  beställt från en massa olika företag!  och nu var jag inne och kika på nelly där har dom ju hur mycket fint som helst så var tvungen att slänga in en beställning där med ;)
Hade tänkt att vara ute idag på gården eller ut och åka pulka med vädret är inte på min sida idag så det skippar vi! får hitta på nåt annat. Stor städade hela neder våningen igår så kanske ska ta tag i övervåningen idag?!
var förresten på ljusparty igår och beställde mera ljus, så nu väntar jag på 2 leveranser från partylite! Man blir helt beroende av dom ljusen!

har inget intresant att skriva så jag avslutar här!

Skulle kunna

Skulle kunna skriva en massa nervärderande och kränkande saker om en människa. Men eftersom jag mår bra i mig själv och är lycklig med mitt liv så behöver jag inte göra sånt=)  För det är ju känt att det bara är Människor som är missnöjda över sina liv som gör sånt=)  men ibland kan det vara roligt att läsa eftersom man får sig ett gott skratt! speciellt när det är vuxna som gör sånt. Vi garvar ibland i veckor över vissa uttalanden ;)


Kommer förresten lägga lösen på min blogg! så den som vill ha den hör av er via mail eller kommentera så får du den=)

Ne nu ska jag gå fortsätta mitt underbara liv med min underbara man och barn ;)

Snaaraart!

Jihooo snart får jag  tillbaka mitt halsband! som ni alla vet blev snodd av 2 tjejer! Den ena av den har llämnat in den i en butik, alltså sålt den! och eftersom dom samarbetar med polisen så får jag den via dom. butikerna tar ju namn uppgifter  adress mm. Och så är hon fast på en övervaknings kamera! detta går inte att slingra sig ur alltså!  Men det var ett bra försök ;)
Åhh vad glad jag är över att den kommit fram! 
Lets the game begin ;)

Vissa är så stora i käften men när det kommer till kritan så vågar dom inte ett skit! Inte ens vågar dom snacka öga mot öga!  Men det är lätt att vara kaxig bakom datan!
aja hororna får sitt dom med ;)

Ett tag sen igen...

Det var ett tag sen igen man skrev här. Men har vart upptagen av att njuta av livet helt enkelt! Så har inte haft lust att sitta vid datan.  Har inte hänt så mycket speciellt på sistone. Förutom en sak som är väldigt bra=)

Uppdaterar nån gång igen när jag har lust.. Ska gå fortsätta njuta av livet! Livet är för kort för att gå runt och vara en bitter fitta=)


RSS 2.0