Mobil

Ska sälja min mobil eftersom jag vill ha en ny=)
Sony Ericsson  S500i.

Följer med 1 extra batteri som dock är lite snett men den funkar.  Hörlurar och data kabel (inplastade)
och ett extra skal. alltså ett guldfärgat och ett svart!
Displayen är bytt för nån vecka sen. Telefonen är hel och funkar som den ska  förutom att displayen ibland blir randig men det går bort på nån sekund igen. Vet inte varför den blir så ibland. Men har en till likadan telefon som är sönder som ni kan få med(bra om man behäver reserv delar)
har kartongen och böcker kvar oxo!

Hade tänkt 1000 kr för allt!  köpte den för ca 2500 kr!

Fiskar

Har beslutat mig för att sälja vårt akvarium med fiskar i eftersom jag inte har riktigt tid för att ta hand om det.
Så är det nån som är intreserad?? Akvariumet är inte så jätte stort kan ta bild och mått om nån är intreserad. Har pump ,stenar, rengöring medel för akvarium,stenar. 2 fisk "hus" eller vad dom heter. mat , ca 7 fiskar i tror jag=/   och allt vad det öär till akvarium.. Finns inget man behöver köpa till utan akvariumet är helt komplett=)
Så hojta till om nån är intreserad säljer det billigt eftersom vi måst bli av med den.

Renovering

Har inte haft tid eller lust att skriva på länge igen. och varje gång jag fått lite tid över och tänkt skriva nåt så har det kommit nåt i vägen.

Just nu hållre vi på renoverar huset, det är as skönt=) Nu är hela hallen klar på neder våningen och hela vägen upp med trapporna. På måndag kommer målarn tillbaka och fixar hela hallen på övervåningen. Samtidigt som jag och min ena brorsa ska börja riva golvet till trapporna. Sen ska dom slipas, lackas målas.Så det kommer ta tid men fint kommer det att bli=)  Sen börjar renoveringen av köket. Och sen vårt sovrum och sen vardagsrummet när vi byggt igen en vägg där. Men kommer förmodligen inte ta så lång tid. Men det känns så skönt att allt är på gång nu!   Och att allt blir så som vi vill ha det. Nya dörrar ska förresten oxo sättas in!  bort med det fula trä färgade! 
Just nu känner jag att jag aldrig mera skulle vela bo i lägenhet nu när man bor i hus.  Sååå otroligt skönt att få göra precis vad man vill! riva ner varenda vägg får vi göra om vi vill. hehe nerå men ni fattar säkert hur jag menar.

imorn eller söndag blir det ikea yihoo! ska köpa nya möbler till hela hallen. Vi har slängt bort allt det gamla. förutom en stor och en liten byrå som ska till källaren tills vi kan ta med dom till huset i finland. vilket blir på sommarn säkert.
Jag har haft en bild i huvet sen vi starta renoveringen om hur det ska se ut sen med möbler mm. Så jag vet exakt vad vi ska köpa! hehe=)   Kommer  bli väldigt enkelt och stil rent i hallen då vi hatar krims krams. många gillar ju krims krams och tycker det känns mer som ett hem då vilker jag förstår. Men vi gillar stil rent och det känns hemma för oss så förstå oss oxo=) 

ska väl avsluta här innan datan stängs av. För vår data har nåt problem juts nu och gör vad den tycker själv och inte som jag tycker... Hmm ja ni förstod säkert. iallafall ni som känner mig.
Jag är bara en vimsig 2 barns mamma =D

RSS 2.0